Groepsaccommodatie 

De gehele boerderij kan worden afgehuurd  voor een groep tot 16 personen. U heeft dan de beschikking over de 6 B&B kamers allen met badkamer, de gezellige en grote gezamenlijke ruimte met houtkachel, de vide met speelmogelijkheid voor kinderen, de grote professionele keuken voorzien van servies en kookgerei en het prachtige dakterras met uitzicht op het water. Er is een traplift aanwezig. 

 Op verzoek kan het ontbijt en de lunch verzorgd worden. 

Indien uw gezelschap meer dan 16 personen omvat, kunt u ook een of meerdere appartementen op de begane grond bijhuren. In dit geval kunnen we tot 26 gasten accommoderen. Huisdieren zijn welkom, maar uitsluitend in overleg.
Diverse mogelijkheden in de groepsaccommodatie

Arrangementen & bootverhuur
In overleg zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld een sloep of Polyvalk via B&B de Klokkenstoel huren voor uw gezelschap. Tevens is het mogelijk een rondvaart met een echt Skûtsje te reserveren.

Koken

De grote en professionele keuken biedt u de mogelijkheid om gezamenlijk te koken. Alles is aanwezig om met een grote groep een geslaagd culinair verblijf te organiseren.

Vergaderingen
De accommodatie kan ook per dag (deel) afgehuurd worden voor bijvoorbeeld een training of vergadering. Het is ook mogelijk om via B&B de Klokkenstoel een lunch en drankjes te bestellen.  Informeer naar de mogelijkheden.

De vide met spelletjes en interactieve televisie

Polyvalk met buitenboordmotor 

De keuken voorzien van alle gemakken zoals professionele spoelmachine, grote oven en servies.

Wilt u meer informatie?

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.